Gedreven door de wetenschap dat anno 2020 de aarde nog steeds opwarmt, afval nog steeds toeneemt en uitbuiting nog bestaat, besloot ik zelf iets te veranderen: vanaf januari 2020 zet ik mij als Interim Marketing Directeur in voor duurzame, gezonde en eerlijke organisaties.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende marketing management/directie functies in automotive, energie, travel, finance en telecom bouw ik aan duurzaam succes van innovatieve organisaties die de wereld willen veroveren.

 

In mijn vrije tijd ga ik het liefst met mijn gezin of erop uit in de natuur. In de bossen van Zeist of op de plassen van Friesland. Ook geniet ik ervan om met vrienden te tennissen of een citytrip te maken.

 

Benieuwd naar hoe ik eruit zie op de werkvloer? Neem een kijkje in de fotogalerij. Meer weten over mijn loopbaan, referenties en opleidingen? Ga naar:

https://www.linkedin.com/in/rvanbreda/ . Wil je weten wat me bezig houdt? Bekijk dan mijn blogpagina op deze website. Maar de beste manier om me beter te leren kennen is natuurlijk een persoonlijke kennismaking! En dat doe ik graag, dus bel, mail of app me direct even!