De populariteit van een auto ontrafeld

De Toyota RAV4 is de meest verkochte auto ter wereld. Waarom? Het is de logische optelsom van vier koopmotieven. De motieven legde ik vast in een conceptueel model en leg ik uit in dit blog. Het is gebaseerd op mijn automotive ervaringen en deel ik nu graag met andere marketeers. Handig om autokopers beter te begrijpen.

Lees meer »

Word klantgerichter in één week!

Vind je dat jouw organisatie ook klantgerichter moet worden? Zelf kan ik er geen genoeg van krijgen. Daarom deel ik graag mijn meest succesvolle ervaringen! Zo word je klantgerichter in één week:

Lees meer »

Joint Promotion artikel op Frankwatching

Meer halen uit je marketingbudget? Voor online marketingplatform Frankwatching schreef ik een artikel met mijn positieve ervaringen met joint promotions. Ik beschrijf de voordelen ervan en praktische tips voor een succesvolle opzet. Lees hier het volledige artikel.

Lees meer »

Black Friday grootste stijger in Top 10 Inhaakdagen

Op 26 november 2021 is het weer zo ver: Black Friday. Het lijkt een steeds populairdere “inhaakdag” onder marketeers: mijn inbox loopt over van de speciale aanbiedingen. En je kan de radio niet aanzetten zonder een Black Friday commercial te horen. Voor mij reden om te onderzoeken of er ook daadwerkelijk specifiek naar Black Friday aanbiedingen wordt gezocht. En zijn er trends zichtbaar bij andere inhaakdagen?

Lees meer »

Trends signaleren - het recept

Als marketeer is het cruciaal om tijdig de juiste trends te signaleren. Het valt me op dat online marketeers steeds beter zijn in het dagelijks tweaken van de performance, maar hoeveel tijd wordt er gestoken in het spotten van veranderend gedrag?

Lees meer »

Het ideale CV!

Ik daagde mezelf uit om mijn ervaring en expertise overzichtelijk op minder dan 1 A4 te zetten. Dit is het resultaat:

Lees meer »